At kende verden gennem fortællinger og sange

#cowritewithmartin

Jeg skriver sange med folk om det at leve med social eller miljømæssig usikkerhed fx i lyset af store, systemiske omvæltninger som klimaforandringerne eller en pandemi som Covid-19. Der er plads til alle slags historier og erfaringer.

Erfaring med musik eller sangskrivning er ikke nødvendig

Forløbet: Vi sætter os og taler sammen, og så bygger vi en sang op i fællesskab ud fra en metode, jeg også har brugt med samarbejdspartnere i udlandet. Der kan skrives på dansk eller engelsk alt efter, hvad du ønsker. Se eksempler på forskellige tidligere skrevne sange her: https://martinhøybye.dk/blog/

Hvis du har tanker og erfaringer, du gerne vil dele, om at leve med social eller miljømæssig usikkerhed fx på grund af klimakrisen eller den igangværende pandemi, så vil jeg gerne skrive en sang med dig.

Sange og sangskrivning har være del af menneskers liv altid og kan kommunikere helt anderledes end det talte ord. Som  sangskriveren
Buffy Sainte-Marie siger, så kan sange være:

“more effective than a 400-page textbook: immediate and replicable, portable and efficient, wrapped in music, easy to understand by ordinary people”

Det handler her ikke om at skrive ”den bedste” eller ”smukkeste” sang men om at lade vores historier og erfaringer udmønte sig i den form.

Har du spørgsmål til projektet eller bare gerne vil høre nærmere, så skriv til mig her: martin@songcrafter.dk

Se mere her: www.facebook.com/artistmartinhoybye